Welkom bij
MAPO BELGIUM

Bij Mapo Belgium hebben we meer dan 40 jaar ervaring in het industrieel afwerken van parketvloeren, plaatmaterialen, constructiehout en gevelbekleding. De mogelijkheden zijn bijna grenzeloos: schuren, licht borstelen tot zwaar structureren, roken, verouderen, kleuren, oliën en lakken.

Onze vestiging te Houthalen-Helchteren is uitgerust met 2 automatische productielijnen die bestaan uit een lengte van maar liefst 160 en 220 meter lang.
In onze lakstraat kunnen wij tot 7 lagen aanbrengen in slechts één doorgang. Dankzij de grote droogcapaciteit van onze afwerkingsstraten kunnen heel wat stappen in het behandelingsprocédé gecombineerd worden, wat het prijstechnisch aantrekkelijk maakt.

Daarnaast kunnen we dankzij onze vacuümcoater een 4-zijdige behandeling aanbieden in slechts één doorgang. Voor de zwaar gestructureerde ondergronden werken we graag met onze walslijn die in staat is het product tot diep in de groeven aan te brengen en zo een goede bescherming te bieden.

Heel wat producten worden met UV-technologie gedroogd en kunnen aan het einde van de behandeling meteen worden verpakt.
Onze prijzen zijn steeds inclusief verpakking.

Wij geven uw producten een behandeling die volledig op maat is. De afwerking wordt gekozen in functie van de ondergrond, de behandelingsmethode wordt bepaald op basis van het aangeleverde profiel. Zowel grote projecten als kleine commissiebestellingen zijn welkom bij ons!

HOUT en zoveel meer …

Hout is een dankbaar en milieuvriendelijk materiaal. Het straalt warmte uit, is duurzaam, geeft een aangenaam gevoel en het brengt een woning of gebouw echt tot leven.

Mapo Belgium is sinds de opstart gespecialiseerd in de afwerking van diverse houtsoorten.
In 1984 startte Jan Schoonbrood de firma I.V.S. op die voornamelijk bedreven was in het lakken van schroten en profielen. Een 10-tal jaar later kwam het tot een nauwe samenwerking tussen I.V.S. en Mapolux. De groep specialiseerde zich verder in de afwerking van parketvloeren en schroten.

 

 

Door de jaren heen groeide de samenwerking uit tot Mapo Belgium waarbij het aanbod uitgroeide tot de afwerking van diverse buitentoepassingen zoals gevel- en terrasplanken, constructiehout en brandvertragende applicaties.

Ondertussen werken wij dagelijks grote volumes plaatmateriaal af waaronder MDF, Multiplex, diverse kunststofenf en vezelcement.

Contact

Europark 1035
3530 Houthalen-Helchteren
(+32) 011 60 54 93

info@mapo.be

Openingsuren

MA – VR: 8u – 16u30

Links

MAPO GROUP

MAPO BELGIUM

MAPO PRINT

VEPOLA

V-FINISHING

ONS TEAM

JOBS

CONTACT