Geef karakter aan je ruimte.

Wij printen je foto’s op onze
wandpanelen en leveren ze aan huis.

Verzending en retour

Verzending

 

Verzendingsmethode:

Tijdens het bestellen van een product heb je twee keuzes: 

  • Leveren: Wij komen het product zelf leveren op het leveradres. Voor iedere bestelling rekenen wij een standaard verzendingsprijs aan van €10. Dit bedrag wordt dan ook geïncludeerd in de totaalprijs bij het afrekenen. 
  • Ophalen: Je kiest ervoor om het product zelf te komen ophalen op ons ophaaladres. Indien je voor deze methode kiest, worden er geen bijkomende verzendingskosten aangerekend bovenop de aankoopprijs. 

Levertijd:

Na het plaatsen van je bestelling, gaan we direct aan de slag met het order. Je ontvangt dan ook automatisch een mailtje met alle details van de bestelling. Kort daarna zullen wij jou de verwachte lever- of ophaaldatum laten weten via mail, afhankelijk van de gekozen verzendingsmethode. De gemiddelde levertijd bedraagt tussen de 2-3 weken. Indien je een specifieke datum van levering of ophaling prefereert, kunt u ons altijd via mail of telefonisch contacteren om dit aan te vragen. 

Wat als ik niet thuis ben? 

Ben je niet thuis op het levermoment? Dan zal onze bezorger de panelen op een droge en veilige plek achterlaten. Indien er geen veilige plek aanwezig is, neemt de bezorger contact op met jouw buur.

Bij eventuele vragen kan je Future Walls altijd contacteren. Wij beantwoorden uw vraag met veel plezier. 

 

Retour 

Als consument beschik je, zoals beschreven in onze algemene voorwaarden, niet over een herroepingsrecht, omdat dit om gepersonaliseerde maatwerk producten gaat. Dit geldt ook voor de foto’s die uit de catalogus komen.

Merk je dat de panelen beschadigd zijn na de levering, dan heb je natuurlijk wel recht op een retournering. Contacteer ons in dat geval zo snel mogelijk via mail of telefoon, want na ontvangst van de panelen heb je 14 dagen de tijd om dit kenbaar te maken om recht te hebben op een terugbetaling.

Bij de retour heb je opnieuw de twee keuzes:

  • Laten retourneren: Je kunt ons de opdracht geven om het product te komen oppikken bij jouw leveradres. Opnieuw rekenen wij dan retourkosten aan van €10. Wanneer het product dan onbeschadigd bij ons terug is, storten wij de aankoopprijs min de ophaalkosten terug op jouw rekening. 
  • Zelf retourneren: Je hebt ook de keus om het product zelf op ons adres te retourneren. Wij vragen wel om het product in dezelfde verpakking te bezorgen. Wanneer het product onbeschadigd is geretourneerd, storten wij de volledige aankoopprijs terug op jouw rekening. 

 

Contact

Address

Europark 1036
3530 Houthalen

Email
Telefoon

(+32) 011 60 54 93

Follow Us