Geef karakter aan je ruimte.

Wij printen je foto’s op onze
wandpanelen en leveren ze aan huis.

Over Future Walls

Begin 2012 werden de print-activiteiten overgeheveld naar de nieuw opgerichte onderneming ‘Mapoprint nv’. Om te voldoen aan de wensen van de klanten, zowel naar kwaliteit, kwantiteit en flexibiliteit toe, werd een nieuwe printer aangekocht, geïntegreerd in een volledige laklijn. Met meer dan 6 jaar ervaring in deze niche, zijn wij de ideale partner voor alle projecten: van de lokale bakker tot de grootste hotelketen.

Je interieur is mooi, stijlvol, gesofisticeerd maar nét niet dat; nét te afstandelijk om je er verbonden mee te voelen en nét niet genoeg om op jouw persoonlijke sfeer aan te sluiten? Geen zorgen… Via Future Walls ontdek je dé oplossing om deze nood in te vullen. Wij bouwen bruggen tussen het interieur van gezinnen, scholen, winkels, bedrijven, hotels en verenigingen én hun eigen persoonlijkheid. Een effen muur, krijgt dankzij onze specialiteiten, een uniek karakter dat jij als particulier zelf bepaalt. Welke decoratie je je ook voor de geest haalt – Future Walls maakt van jouw droom een realiteit en van jouw huis een thuis. Dankzij onze specialisatie in muren beprinten, brengen wij het karakter van jouw interieur tot leven. Future Walls biedt de mogelijkheid aan particulieren om zélf een design, in de vorm van een foto, uit te kiezen en te uploaden op onze website. Dit design printen wij in hoge kwaliteit uit op goedkope gebruiks- en milieuvriendelijke en clickpanelen – die wij op jouw adres bezorgen.

Deze nieuwe manier van muurbekleding wordt steeds meer gebruikt en biedt een zeer hoge kwaliteit aan, dankzij onze laklijn die ervoor zorgt dat er meerdere lagen UV-lak worden aangelegd op de panelen. Deze laag UV-lak zorgt ervoor dat de panelen kras en waterbestendig worden. Hierdoor gaan onze panelen jarenlang mee en zal uw muur gespaard blijven van krassen en plekken. De clickpanelen kunnen na verloop van tijd ook altijd worden overschilderd zodat u weer een egale muur krijgt.

De clickpanelen gaan door een printer die in zeer hoge kwaliteit elk mogelijke afbeelding op de panelen kan printen met een prachtige gepersonaliseerde muur als resultaat. Vanwege onze samenwerking met Mapo Print en Unilin bieden wij een unieke en persoonlijke manier van muurbekleding aan.

Wanneer u onze clickpanelen vergelijkt met de traditionele wijze van muurbekleding zoals behangpapier, gyproc of baksteen kan er geconcludeerd worden dat het werken met deze clickpanelen zeer goedkoop uitvalt. Ook voor het personaliseren van elk interieur is het werken met Future Walls goedkoper dan wanneer u voor fotobehang zou kiezen. Dit omdat er geen vlakke wand nodig is waar de panelen tegen worden geplaatst en het plaatsen op zich zeer eenvoudig is, zeker in de vergelijking met behangpapier.

Waarom Future Walls

Uniek

Met de slimme oplossing van Future Walls geef je karakter aan je huis of zaak. Jij kiest een design uit onze catalogus of bezorgt ons je mooiste foto. Het resultaat? Een unieke en persoonlijke huiskamer, winkeletalage of bureauruimte.

Eenvoudig

Nooit meer oneffen wanden of geklungel met behangpapier: je hoeft geen handige Harry te zijn om de klikpanelen van Future Walls te plaatsen. De panelen passen tegen elke muur. Schilderen, behangen of de muur bekleden met gipsplaten is niet langer nodig. Begin je er liever niet zelf aan, roep dan de hulp in van een professional die de panelen voor je plaatst.

Kwalitatief

Met onze grote BDurst Rho 1000-printer drukken we jouw foto in hoge kwaliteit op de klikpanelen. Op de print brengen we in meerdere lagen een kras- en waterbestendige UV-lak aan die jarenlang meegaat. De klikpanelen sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor de foto helemaal tot zijn recht komt.

Goedkoop

De klikpanelen van Future Walls zijn een goedkope oplossing in vergelijking met traditionele muurafwerking zoals behangpapier, gipsplaat of baksteen. 

Onderhoudsvriendelijk

Bij het plaatsen van de panelen komt geen stof vrij. Bovendien zijn ze eenvoudig te reinigen met een doek.

Flexibel

Ben je uitgekeken op je huidige print, dan kun je het paneel opnieuw laten bedrukken met een andere print. De egale wanden zijn ook goed overschilderbaar.

Duurzaam

De Clicwall-panelen van Unilin zijn gemaakt van 100% herwonnen hout en houtafval. Aangezien de panelen opnieuw bedrukt of overschilderd kunnen worden, zijn ze bovendien een lang leven beschoren. Geschikt voor andere materialen

Beschik je zelf over wandplaten die je wilt laten bedrukken? Dat kan. Wij drukken ook op cementvezel, multiplex, MDF, HDF, aluminium, fineer en andere materialen. Neem contact met ons op voor meer info.

Contact

Address

Europark 1036
3530 Houthalen

Email
Telefoon

(+32) 011 60 54 93

Follow Us